Artur Barciś

Artur Barciś - informacje

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 12.08.1956

Miejsce urodzenia: Kokawa k. Częstochowy, Polska

Wzrost: 169 cm

Filmografia

Obsada

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Cenzor

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2017 Dwie korony

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Czuwaj Ksiądz

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Galerianki Ojciec Alicji

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Arkadiusz Czerepach

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Prokurator

Artur Barciś filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10