Cassi Davis

Cassi Davis - informacje

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 11.07.1964

Miejsce urodzenia: Holly Springs, Mississippi, USA

Filmografia

Obsada

2017 Boo 2! A Madea Halloween Aunt Bam

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2016 Boo! A Madea Halloween Ciotka Bam

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2011 Madea's Big Happy Family Ciotka Bam

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2007 Daddy's Little Girls Rita

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2006 Moja wielka wściekła rodzina
(Madea's Family Reunion)
Ciotka Sarah

Cassi Davis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10