Joanna Kulig

Joanna Kulig - informacje

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 24.06.1982

Miejsce urodzenia: Krynica-Zdrój, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Miłość jest wszystkim Magda

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2018 7 uczuć Mama Gosi

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2018 Kler

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2018 Zimna wojna Zula

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety "Zuza"

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2016 Niewinne
(Les innocentes)
Zakonnica Irena

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2015 Warsaw by Night Kobieta

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Disco Polo

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz Patrycja, przyjaciółka Zosi

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ida Piosenkarka

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
(Hansel and Gretel: Witch Hunters)
Ruda czarownica

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2012 Nieulotne Marta

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2011 Zagubiony czas
(Verlorene Zeit, Die)
Magdalena Limonowska

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2011 Kobieta z piątej dzielnicy
(Femme du Vème, La)
Ania

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2011 Sponsoring
(Elles)
Alicja

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2011 Los numeros Sylwia

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2010 Milion dolarów Zuzanna

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Maraton tańca Agnieszka

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2012 Żółwik Sammy 2
(Sammy's avonturen 2)
Konsuela

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2012 Zambezia Żona Neville'a

Joanna Kulig filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10