Dorota Kolak

Dorota Kolak - informacje

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 20.06.1957

Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Zabawa zabawa Teresa

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2018 53 wojny Matka Anny

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Plan B Barbara

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2018 Narzeczony na niby Pani Ania

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator Ziomecka

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Matka Michaliny

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Konwój

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2016 Mały Jakub Babcia Jakuba

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2016 Powidoki Kadrowa

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Zjednoczone stany miłości Renata

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2014 Kebab i horoskop Matka stażystki

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Carte Blanche Dyrektorka

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Matka Mateusza

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Matka Tomka

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Dzień kobiet Maryla

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Jesteś Bogiem

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Lęk wysokości Matka

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2009 Jestem twój Irena

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2004 Vinci Sykalska

Dorota Kolak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10