Robert Czebotar

Robert Czebotar - informacje

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 18.05.1969

Miejsce urodzenia: Rzeszów, Polska

Filmografia

Obsada

2017 PolandJa Właściciel sklepu zoologicznego

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Syn Królowej Śniegu Fotograf

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Szczęście świata Brat profesora

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2016 Słaba płeć? Handlarz meblami

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2014 Jeziorak Marek Karpowicz

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2013 Skubani
(Free Birds)
Steve

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2004 Iniemamocni
(Incredibles, The)
Głos z komputera

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10

1995 Toy Story Woody

Robert Czebotar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10