Mariusz Bonaszewski

Mariusz Bonaszewski - informacje

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.08.1964

Miejsce urodzenia: Koszalin, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Autsajder Oficer SB

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Bodo Ojciec Eugeniusza Bodo

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2016 Powidoki Madejski

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Historia Roja Kapitan Zbigniew Kulesza "Młot", komendant XVI Okręgu NZW

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2015 Mów mi Marianna

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Ederly Słow

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2014 Jeziorak Komendant Wolski

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jack Strong Prokurator

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Zabić bobra Oficer

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W imieniu diabła Ojciec Franciszek

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Daas Henryk Klein

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2010 Wenecja Roman, ojciec Marka

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2010 święty interes
(Święty interes)
Borys

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2010 Matka Teresa od kotów Hubert

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 Las Syn

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

Dubbing

2015 Bystry Bill
(Blinky Bill the Movie)
Tata

Mariusz Bonaszewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10