Jakub Gierszał

Jakub Gierszał - informacje

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Filmografia

Obsada

2017 Pokot Dyzio

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 PolandJa Artur

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Zgoda Erwin

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Najlepszy Jerzy Górski

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2017 Pomiędzy słowami Michael

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 Córki dancingu Basista

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Performer Kolekcjoner

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Hiszpanka Krystian Ceglarski

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2012 Nieulotne Michał

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2011 Sala samobójców Dominik

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 Milion dolarów Pawełek Leo

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Wszystko, co kocham Kazik

Jakub Gierszał filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10