Monika Kwiatkowska-Dejczer

Monika Kwiatkowska-Dejczer - informacje

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 10.10.1975

Miejsce urodzenia: Bytom, Polska

Wzrost: 172 cm

Filmografia

Obsada

2014 Miasto 44 Matka

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Układ zamknięty Bożena Stawska

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Od pełni do pełni Iwona

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Joanna Marta

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2010 Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
(Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La)
Fafa / Ritapolski dubbing

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Moja krew Ekspedientka w sklepie z ubiorami ślubnymi

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2009 Hel Pacjentka Ewa

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

Dubbing

2010 Winx. Magiczna przygoda 3D
(Winx Club 3D: Magic Adventure)
Tecna

Monika Kwiatkowska-Dejczer filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10