Gabriela Muskała

Gabriela Muskała - informacje

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 11.06.1969

Miejsce urodzenia: Kłodzko, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Fuga Alicja

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2018 7 uczuć Porankowska

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2016 Wołyń Bronka

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2015 Moje córki krowy Kasia

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Warsaw by Night Honorata

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Ederly Narzeczona

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2014 Serce, Serduszko Basieńka

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Lekarka

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Matka Kazika

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Wymyk Viola Firlej

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 Nie ten człowiek Żona dyrektora

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2009 Generał - zamach na Gibraltarze Sally

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2009 Zero

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

Scenariusz

2018 Fuga

Gabriela Muskała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10