Shiloh Fernandez

Shiloh Fernandez - informacje

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.02.1985

Miejsce urodzenia: Ukiah, California, USA

Wzrost: 178 cm

Filmografia

Obsada

2019 Peel Sam

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2016 Chronically Metropolitan Fenton

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2016 Edge of Winter

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2015 We Are Your Friends Ollie

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2015 Return to Sender William Finn

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 White Bird in a Blizzard Phil

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2013 Grupa "Wschód"
(East, The)
Luca

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2013 Martwe zło
(Evil Dead)
David

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2011 Dziewczyna w czerwonej pelerynie
(Red Riding Hood)
Peter

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2009 Wszystkie wcielenia Tary
(United States of Tara)
Benjamin Lambert

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10

2008 Cadillac Records Phil Chess

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2008 Deadgirl Rickie

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Jerycho
(Jericho)
Sean Henthorn

Shiloh Fernandez filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10