Anna Prus

Anna Prus - informacje

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 21.05.1981

Miejsce urodzenia: Zielona Góra, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Dywizjon 303 Jagoda Kochan

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2018 Pech to nie grzech

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Kac Wawa Klaudia

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Wojna żeńsko-męska Lena 3

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Ala

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2007 Ryś Zakonnica 12

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Marta, archiwistka

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Ja wam pokażę! Jola

Anna Prus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10