Adam Cywka

Adam Cywka - informacje

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 23.09.1968

Miejsce urodzenia: Poland

Filmografia

Obsada

2018 Plan B Paweł

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Cicha noc Wujek Jurek

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2014 Bogowie Prokurator

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Bez wstydu

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2011 80 milionów Zubek

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2009 Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły Maślana (głos)

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2009 Operacja Sanitariusz I

Adam Cywka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10